Birgitte Engelbrechtsen Vestervang 40, 2. – 4024 8000 Århus Danmark
+45 27 12 40 24

Testimonials

BE-Translating oversætter et væld af opgaver for firmaer, bureauer eller privatpersoner. Ud over de almindelige opgaver der kommer, har BE-Translating også oversat en række bøger og websites. Et udvalg af disse kan ses her:

testimonial-team (Demo)
Susanne Solskov
marketingansvarlig,
Aalborg Zoo.

Aalborg Zoo har samarbejdet med BE-translating gennem nogle år efterhånden, og det har til alle tider været en positiv oplevelse. Når jeg har brug for oversættelse på engelsk og tysk til f.eks. annoncer og foldere, kan deadline godt være temmelig stram. Det er ikke noget problem i dette samarbejde, og der bliver altid meldt klart ud, hvornår jeg kan forvente at modtage oversættelserne. Kvaliteten af det oversatte på begge sprog er upåklagelig, hvilket giver tryghed, når mange kunder og potentielle gæster skal motiveres til at besøge Aalborg Zoo. Jeg kan på det allervarmeste anbefale at benytte BE-translating som samarbejdspartner

testimonial-team (Demo)
Kathleen Quinby
Direktør,
Language Resources, Inc.

Birgitte Engelbrechtsen has been working for Language Resources, Inc. in North Carolina since mid-summer of 2013. She has proven to be an excellent resource for Danish translation, and is very easy to work with. Her translations are precise as well as timely. We trust her good work and are pleased to have her in our network of professional translators.

testimonial-team (Demo)
Gabriela Vasallo
Lexico LLC

Birgitte er i sandhed professionel til sit arbejde. Hun svarer med det samme, og hendes arbejde er hurtigt og præcist. Vi har arbejdet sammen med hende mht. håndtering af den danske del af en af vores kunders meget store hjemmeside, og hun overholder altid vores deadlines – selv når de til tider er samme dag eller dagen efter. Hun er desuden meget behagelig at samarbejde med og en team player. Jeg kan i høj grad anbefale hendes serviceydelser.

testimonial-team (Demo)
Tina Nurby
BE communication

Igennem de sidste 10 år har vores virksomhed benyttet BE-Translating. De læser dansk korrektur på vores nyhedsbreve, marketingsmateriale og hjemmesiden www.becommunication.dk. Vi bruger BE-Translating til private kunder i forbindelse med autoriseret oversættelse dansk-engelsk-dansk, især juridiske tekster. Foruden autoriseret oversættelse benytter vi også BE-Translating til oversættelse af vores kunders detailtekster, almene tekster, mails, breve og produkttekster fra engelsk til dansk. Vi er ovenud tilfredse med service, overholdelse af deadlines, samarbejdet og kvaliteten af oversættelserne og vi får tit positiv respons og ros fra kunderne, når BE-Translating har løst en opgave. Det er med stor glæde, vi kan anbefale BE-Translating i forbindelse med dansk-engelsk-dansk oversættelse.